Resepti

Kasvisjauhis-myskikurpitsa-perunasoselaatikko

Tee kotoisa perunasosevuoka lakto-vegetaarisesti Apetit Kasvisjauhispyöryköistä. Piilota ruokaan ajankohtaisesti myskikurpitsakukutioita.

Valmistusaika: alle 60 minuuttia

Gluteeniton
Kasvisjauhis-myskikurpitsa-perunasoselaatikko

Ainekset

300gmyskikurpitsaa
1pssApetit Kotimainen Sipulikuutiota
1rklApetit-rypsiöljyä
1prkApetit Yrttinen Perunamuusia
2dlkasvirasvakermaa
2dljuustoraastetta
1pssApetit Kasvisjauhispyöryköitä
ripaus mustapippuria

Valmistusohjeet

1. Sekoita uunivuoassa keskenään kuutioitu ja kuorittu myskikurpitsa, sipulikuutiot ja kasviöljy. Paahda uunissa 250-asteessa 20 minuuttia.

2. Valmista perunamuusi pakkauksen ohjein. Sekoita joukkoon lisäksi kasvirasvakerma sekä oluthiiva tai juustoraaste.

3. Ota muutama myskikurpitsakuutio sivuun.

4. Jaa perunamuusi uunivuokaan ja painele seokseen pyörykät. Mausta mustapippurilla ja koristele ruoka myskikurpitsakuutioilla.

5. Paista 225 asteessa noin 30 minuuttia, kunnes pinta on saanyt väriä ja pyörykät ovat kuumentuneet.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!