Resepti

Kasvisjauhispyörykät pitaleivän välissä

Vegaaniset Apetit Kasvisjauhispyörykät ja raikas mintturaita maistuvat mainioilta pitaleivän välissä arkiaterialla tai herkutteluhetkinä.

Valmistusaika: alle 30 minuuttia

Annosmäärä: 4 annosta

Laktoositon Maidoton Vegaaninen
Kasvisjauhispyörykät pitaleivän välissä

Ainekset

1pssApetit Kasvisjauhispyörykät
1punainen paprika suikaleina
1keltainen paprika suikaleina
2tlsavupaprikajauhetta
0,5tlsuolaa
1tlkuivattua timjamia
1tlruokosokeria
4pitaleipää
Mintturaita
1dlsoijajogurttia
1limetin mehu
1rklvaaleaa siirappia
0,25tlsuolaa
0,25tlrouhittua mustapippuria
2rklhienonnettua minttua

Valmistusohjeet

1. Sekoita kaikki mintturaidan ainekset keskenään ja anna maustua kylmässä 1–2 tuntia.

3. Levitä paprikasuikaleet uunivuokaan. Mausta suikaleet savupaprikajauheella, suolalla, timjamilla ja ruokosokerilla. Sekoita hyvin ja paahda uunissa 200 asteessa 15 minuuttia.

5. Kuumenna pitaleivät ja Apetit Kasvisjauhispyörykät pakkauksen ohjeen mukaan. Täytä pitaleivät salaatti- ja paprikasuikaleilla, Kasvisjauhispyöryköillä sekä mintturaitakastikkeella.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!