Resepti

Paahdettu parsakaali

Kasviksista saa näyttävän lisukkeen, kun ne viipaloi ja paahtaa uunissa.

Valmistusaika: alle 15 minuuttia

Annosmäärä: 2 annosta

Vähälaktoosinen Gluteeniton
Paahdettu parsakaali

Ainekset

1parsakaali siivuina
2rklPecorinojuustoa
1rklmantelilastuja
(leivänmuruja)
Apetit Valkosipuli-basilika rypsiöljyä

Valmistusohjeet

1. Pese ja viipaloi parsakaali. Sipaise uunipannulle kasviöljyä ja jaa päälle parsakaaliviipaleet. Sipaise viipaleille kasviöljyä ja ripottele päälle juustoraastetta.

2. Paahda noin kymmenen minuuttia 225-asteisessa uunissa. Jaa paiston puolivälissä päälle mantelilastuja, jos haluat rouheisen ja kiinnostavan näköisen kasvislisukkeen.

3. Vinkki! Voit käyttää ripotteluun myös leivänmuru-pecorino -seosta ja hyödyntää siten kuivahtaneen leivän.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!