Resepti

Punajuuripyörykät, bataattimuusi ja pinaatti-korianterikastike

Helppo ja värikäs ruoka, josta saat voimaa päivään.

Valmistusaika: alle 5 minuuttia

Annosmäärä: 4 annosta

Maidoton Gluteeniton Vegaaninen
Punajuuripyörykät, bataattimuusi ja pinaatti-korianterikastike

Ainekset

1prkApetit Bataatti-perunamuusi
1pssApetit Punajuuripyörykät
Pinaatti-korianterikastike:
1korianteriruukku
0,5pssApetit Kotimainen Pinaattia kohmeisena
1dlApetit Kotimainen Sipulikuutiota
4valkosipulinkynttä
1tomaatti
1vihreä chili
2rklmangochutneytä
1tlraastettua inkivääriä
suolaa
pippuria
Tarjoiluun:
Apetit rypsiöljyä
kplvaaleaa leipää

Valmistusohjeet

1. Valmista ja kuumenna perunamuusi pakkauksen ohjein mikroaaltouunissa täydellä teholla (750 W) 7 minuuttia. Sekoita ja anna lämmön tasaantua.

3. Kuumenna punajuuripyörykät joko paistinpannulla miedolla lämmöllä tai uunissa 225 °C:ssa noin 15 minuuttia tai vaihtoehtoisesti mikroaaltouunissa reilut 3 minuuttia (800 W).

5. Mittaa kastikkeen ainekset tehosekoittajaan ja jauha seos sileäksi kastikkeeksi.

7. Tarjoa lisäksi kasviöljyssä rapeaksi paistettua leipää.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!