Resepti

Vuohenjuustoleivät

Vuohenjuustoleivät maistuvat jouluna ja juhannuksena, aamulla ja illalla.

Valmistusaika: alle 30 minuuttia

Annosmäärä: 6 annosta

Vuohenjuustoleivät

Ainekset

1pktApetit Perinteinen Kylmäsavulohta (à 150 g)
1pktlevittyvää vuohenjuustoa
1ciabatta-leipä
2rklApetit-rypsiöljyä tai Neito Rypsiöljyä™
1valkosipulin kynsi
kourallinen tilliä
ripaus sitruunapippuria

Valmistusohjeet

1. Leikkaa leivästä ohuita siivuja. Paista siivut kullankeltaisiksi kasviöljyssä. Puolita valkosipulinkynsi ja hankaa puolikkaalla leipään valkosipulin maku. Levitä päälle vuohenjuustoa ja savulohta. Mausta ja viimeistele tillillä. Tarjoa heti.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!