Resepti

Bulgur-kaalilaatikko

Ainekset

0,15 kg Apetit Sipulikuutioita, pakaste
2,5 kg Kaalisuikaleita
0,6 kg Apetit Kotimaisia Porkkanasuikaleita, pakaste
0,3 kg Bulguria
0,07 l Mildola Rypsiöljyä
0,01 kg Valkosipulimurskaa
0,003 kg Laakerinlehtiä
0,002 kg Timjamia, kuivattu
0,005 kg Mustapippuria, rouhe
0,003 kg Sokeria
0,012 kg Suolaa
2,3 l Vettä
0,02 kg Kasvisliemijauhetta

Valmistusohjeet

  1. Annostele kaalisuikaleet, sipuli, porkkanat ja bulgur voideltuun 1/1 100 mm GN-vuokaan. Sekoita. Freesaa mausteet öljyssä ja lisää vesi ja kasvisliemi. Kaada mausteliemi vuokaan. Sekoita kevyesti. Kypsennä 170 asteessa noin 90 minuuttia.
Bulgur-kaalilaatikko
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske