Resepti

Juures-leipäjuustopaistosta

Ainekset

1,5 kg Apetit Kotimaisia Isoja juureskuutioita, pakaste
0,2 kg Sipulikuutioita
0,01 kg Valkosipulia
0,05 l Mildola Rypsiöljyä
1 kpl Vuokia GN 1/1-65 mm
1 l Kasvislientä
0,1 l Balsamiviinietikkaa
0,15 kg Fariinisokeria
0,005 kg Timjamia, kuivattu
0,005 kg Salviaa, kuivattu
0,005 kg Rosmariinia, kuivattu
0,003 kg Suolaa
0,002 kg Savuaromia, spray
0,6 kg Leipäjuustoa
0,04 kg Persiljaa, tuore, hienonnettu

Valmistusohjeet

  1. Laita kasvikset öljyn kanssa GN -vuokaan. Paahda yhdistelmäuunissa 190 C astetta noin 10 minuuttia niin, että saavat vähän väriä pintaan.
  2. Sekoita nesteistä ja mausteista liemi. Kaada liemi juuresten päälle ja jatka kypsentämistä 160 C astetta 20 minuuttia.
  3. Leikkaa leipäjuusto 2 x 2 cm paloiksi ja lisää ne juuresten joukkoon kevyesti sekoittaen. Kuumenna 2 minuuttia lisää.
  4. Lisää hienonnettu persilja ennen tarjoilua.
Juures-leipäjuustopaistosta
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske