Resepti
Ainekset
1,4 | kg | Apetit Särkisen kalapyöryköitä (á 20 g) |
0,2 | kg | Apetit Kotimaista Hienonnettua pinaattia paloina |
0,2 | kg | Apetit Kotimaisia Herneitä, pakaste |
0,2 | l | Vettä |
0,005 | kg | Kasvisliemijauhetta, Knorr |
0,1 | kg | Juoksevaa juustokastiketta esim. Koskenlaskija |
0,01 | l | Sitruunamehua |
0,455 | kpl | Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä |
0,682 | kg | Perunasuikaleita, kypsä, vakuumi |
0,014 | l | Mildola Rypsiöljyä |
0,136 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste |
0,318 | kg | Kaalisuikaleita |
0,409 | kg | Apetit Kotimaiset Pienet Juureskuutioita, pakaste |
0,114 | kg | Apetit Kotimaisia Palsternakkasuikaleita, pakaste |
0,205 | kg | Sienikuutioita, Sauvon |
0,008 | kg | Suolaa |
0,001 | kg | Oreganoa, kuivattu |
0,025 | kg | Siirappia |
0,001 | kg | Mustapippuria, rouhe |
0,182 | kg | Apetit Kotimaisia Herneitä, pakaste |
0,591 | l | Kevytmaitoa, vähälaktoosinen |
0,059 | kg | Vaaleaa Kastiketiivistettä |
0,006 | kg | Suolaa |
0,091 | kg | Juustoraastetta (mozzarella) |
VINKKI |
Valmistusohjeet
- Laita Särkisen kalapyörykät voideltuun GN -vuokaan ja kuumenna yhdistelmäuunissa 160 asteessa noin 20 minuuttia.
- Laita kaikki kastikkeen ainekset kattilaan ja kiehauta. Soseuta sauvasekoittimella. Tarjoile Särkisen kalapyöryköiden kera tai lisukekastikkeena pastalle ja broileri- tai kalaruoille.
-
Kaada perunasuikaleet voideltuun GN 1/1-65 mm vuokaan. Levitä tasaiseksi kerrokseksi.
Kuullota sipuli padan pohjalla, lisää kaali ja hauduta hetki. Lisää juureskuutiot, palsternakka ja valutetut sienet. Jatka haudutusta. Mausta massa ja kaada perunasuikaleiden päälle vuokaan. Lisää päälle kohmeiset herneet.
Kuumenna maito ja lisää kastiketiiviste. Sekoita ja anna kastikkeen kiehahtaa. Mausta suolalla. Kaada kastike vuokaan ja lisää pinnalle juustoraaste. Yhdistelmäpaista 150 asteessa noin 30 minuuttia.
- Vuoan voi koota myös niin, että kasvismassa tulee pohjalle, sen päälle herneet, sitten suikaleperunat ja viimeiseksi valkokastike sekä juustoraaste.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |