Resepti

Kasvisruokailijan juurespyttäri

Ainekset

1 kpl Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä
0,25 kg Apetit Sipulikuutioita, pakaste
2 kg Apetit Kotimaisia Punajuurikuutioita, pakaste
0,75 kg Kypsennettyä soijarouhetta (Torino)
0,025 kg Suolaa
0,08 kg Juoksevaa Kesäkukkahunajaa tai siirappia
0,003 kg Timjamia, kuivattu
0,002 kg Mustapippuria, rouhe
2 kg Apetit Kotimaisia Pieniä Juureskuutioita, pakaste
0,06 kg Paistis kasviöljyvalmistetta
Lehtipersiljaa

Valmistusohjeet

  1. Levitä sipulikuutiot voidellun GN 1/1-65 mm vuoan pohjalle. Lisää päälle kohmeiset punajuurikuutiot tasaiseksi kerrokseksi. Murusta soija punajuurikuutioiden päälle. Lisää mausteet tasaisesti vuokaan ja päällimmäiseksi pienet juureskuutiot sekä rypsiöljy. Yhdistelmäpaista 160 asteessa (kosteus 40 %) n. 30 minuuttia. Sekoita ainekset ennen tarjolle vientiä. Lisää pinnalle hienonnettua lehtipersiljaa.
Kasvisruokailijan juurespyttäri
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske