Resepti
Ainekset
1,6 | kg | Apetit kotimaisia järvikalapuikkoja |
0,2 | kg | Apetit Kotimaista Hienonnettua pinaattia paloina |
0,5 | kg | Turkkilaista jogurttia, laktoositon |
0,2 | kg | Kermaviiliä, laktoositon |
0,03 | kg | Ruohosipulia, pakaste |
0,01 | kg | Suolaa |
0,01 | kg | Sokeria |
0,001 | kg | Mustapippuria, rouhe |
0,1 | kg | Kurkkua, tuore |
1,7 | kg | Apetit Perunamuusia, pakaste |
0,4 | kg | Apetit Kotimaista Porkkanasosetta paloina |
0,3 | l | Kevytmaitoa |
0,04 | kg | Margariinia, laktoositonta 60 |
0,002 | kg | Suolaa |
Valmistusohjeet
- Kuumenna Järvikalapuikot jäisenä tai kohmeisena GN-vuoassa. Yhdistelmäpaisto 160°C, kosteus 30 %, 20-25 min. Arvot ovat uunikohtaisia.
- Kuumenna Pinaattipalat yhdistelmäuunissa 150 asteessa noin 14 minuuttia, kosteus 40 %. Jäähdytä Pinaatti jäähdytyskaapissa. Sekoita jogurtti, kermaviili, ruohosipuli ja mausteet keskenään. Lisää joukkoon jäähdytetty Pinaatti. Tarkista maku. Lisää kurkkukuutiot.
-
Kaada Perunamuusipalat ja Porkkanasosepalat, maito, margariini ja suola GN 1/1-65 mm vuokaan.
Nosta vuoka valmiiksi esikuumennettuun uuniin.
Höyrykeitä 100 asteessa n. 25 minuuttina ilman kantta.
Perunasosepalat ja Porkkanasosepalat voi mitata vuokiin kylmiöön jo edellisenä päivänä.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |