Resepti

Mustikka-kookostuorepuuro

Ainekset

0,4 kg Kaurahiutaleita
0,02 kg Kookoshiutaleita
0,01 kg Kanelia, jauhe
1,5 l Kaurajuomaa
0,2 kg Kreikkalaista jogurttia
0,4 kg Apetit Kotimaisia Mustikoita, pakaste
Tarjoiluun:
0,25 kg Banaania
0,04 kg Juoksevaa Kesäkukkahunajaa tai siirappia

Valmistusohjeet

  1. Mittaa kaurahiutaleet, kookoshiutaleet, kaneli, kaurajuoma, jogurtti ja Mustikat kulhoon. Sekoita kevyesti. Anna tekeytyä jääkaapissa muutama tunti tai yli yön.
  2. Sekoita puuro. Kuori ja viipaloi banaanit. Viimeistele puuron pinta banaaniviipaleilla sekä makeuta kevyesti hunajalla ennen tarjoilua.
Mustikka-kookostuorepuuro
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske