Resepti

Nuudelisalaatti

Ainekset

0,5 kg Hunajamelonipaloja
0,3 kg Kurkkusuikaleita, tuore
0,3 kg Riisinuudelia
0,3 kg Miniluumutomaatteja
0,25 kg Kiinankaalisuikaletta
0,1 kg Punasipulia renkaina, tuore
0,15 l Seesami-soija vinaigrettia Hellmann`s

Valmistusohjeet

  1. Keitä vesi ja murskaa nuudelit kiehuvaan veteen. Siivilöi kypsät nuudelit ja jäähdytä. Sekoita jäähtyneet nuudelit muihin raaka-aineisiin. Kaada päälle seesami-soija vinaigretti ja sekoita. Anna makujen tekeytyä hetki kylmässä, viimeistele seesaminsiemenillä. Tarjoile salaattipöydässä.
Nuudelisalaatti
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske