Resepti
Ainekset
0,5 | kg | Hunajamelonipaloja |
0,3 | kg | Kurkkusuikaleita, tuore |
0,3 | kg | Riisinuudelia |
0,3 | kg | Miniluumutomaatteja |
0,25 | kg | Kiinankaalisuikaletta |
0,1 | kg | Punasipulia renkaina, tuore |
0,15 | l | Seesami-soija vinaigrettia Hellmann`s |
Valmistusohjeet
- Keitä vesi ja murskaa nuudelit kiehuvaan veteen. Siivilöi kypsät nuudelit ja jäähdytä. Sekoita jäähtyneet nuudelit muihin raaka-aineisiin. Kaada päälle seesami-soija vinaigretti ja sekoita. Anna makujen tekeytyä hetki kylmässä, viimeistele seesaminsiemenillä. Tarjoile salaattipöydässä.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |