Resepti

Palsternakka-focaccia ja hernelevite

Ainekset

1 kpl Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä
0,8 l Vettä
0,044 kg Kuivahiivaa
0,02 kg Suolaa
0,95 kg Vehnäjauhoja
0,3 kg VegyuPalsternakkapyreetä
0,1 l Oliiviöljyä
Lisäksi:
0,6 kg Apetit Kotimaisia Herneitä, pakaste
0,6 kg Maitorahkaa, laktoositon
0,1 kg Pestokastiketta

Valmistusohjeet

  1. Sekoita kuivahiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola ja osa vehnäjauhoista. Lisää palsternakkapyree, öljy ja loput vehnäjauhot. Vaivaa ja levitä leivinpaperilla vuorattuun GN-vuokaan. Peitä liinalla ja anna kohota kaksinkertaiseksi. Paista 225 asteessa noin 25 minuuttia. Soseuta kohmeiset herneet ja lisää rahka sekä pesto. Tarjoile focaccian kanssa.
Palsternakka-focaccia ja hernelevite
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske