Resepti

Porkkana-appelsiinikastike

Ainekset

1 kg Apetit Kotimaista Porkkanasosetta paloina
1,7 kg Majoneesia, Hellmann´s
1,7 kg Turkkilaista jogurttia, laktoositon
0,014 kg Mustapippuria, rouhe
0,85 kg Appelsiinia
0,11 kg Hunajaa

Valmistusohjeet

  1. Pese appelsiini ja raasta kuori ohuella raastinterällä. Halkaise appelsiinit ja purista mehu. Sekoita kohmeiset Porkkanasosepalat ja muut kastikkeen aineet keskenään. Anna maustua kylmässä ennen tarjoilua.

    Voit tehdä kevyemmän kastikkeen käyttämällä majoneesin ja turkkilaisen jogurtin asemesta kermaviiliä. Jos kermaviili on löysää, lisää joukkoon hiukan kylmäsakeutuvaa tärkkelystä.
Porkkana-appelsiinikastike
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske