Resepti
Ainekset
1,5 | kg | Apetit Rapea Porkkana-kvinoapyörykkä |
0,5 | kg | kaurahelmiä |
1 | l | Vettä |
0,02 | kg | Suolaa |
0,05 | kg | Pinaattia, tuoretta |
0,05 | kg | Rucolaa |
0,05 | kg | Punasipulia |
0,01 | kg | Valkosipulimurskaa |
0,02 | kg | Hunajaa |
0,02 | l | Valkoviinietikkaa |
0,05 | kg | Pähkinäsekoitus |
0,1 | kg | Fetajuustoa |
0,01 | kg | Minttua, tuore |
0,5 | kg | Kreikkalaista jogurttia |
0,02 | l | Sitruunamehua |
0,02 | kg | Ras el Hanout-mausteseos |
0,005 | kg | Suolaa |
Valmistusohjeet
- Paista pyörykät jäisinä kiertoilmauunissa 180 asteessa 15-20 minuuttia.
- Kypsennä kaura suolalla maustetussa vedessä kypsäksi. Valuta kaura ja lisää siihen pinaatti, rucola, hienonnettu punasipuli, valkosipulimurska, hunaja ja valkoviinietikka. Paahda pähkinäsekoitus uunissa 180 asteessa noin 6-8 minuuttia. Leikkaa pähkinöitä veitsellä vähän pienemmäksi ja lisää kaurasalaatin päälle fetajuuston ja mintun kanssa.
- Sekoita jogurtti, sitruunamehu, Ras el Hanout sekä suola keskenään kylmäksi kastikkeeksi.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |