Resepti

Punajuurihummus

Ainekset

0,3 kg Apetit Kotimaisia Punajuurisuikaleita, pakaste
0,25 kg Kik-herneitä, säilyke
0,005 kg Valkosipulimurskaa
0,025 l Sitruunamehua
0,001 kg Juustokuminaa
0,001 kg Mustapippuria, rouhe
0,001 kg Korianteria, jauhe
0,004 kg Suolaa
0,01 l Tahinia
0,035 l Mildola Rypsiöljyä

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna Punajuurisuikaleet yhdistelmäuunissa 150 asteessa, kosteus 45% n. 14 min. Jäähdytä.
  2. Laita jäähdytetyt Punajuuret, kikherneet, valkosipuli ja mausteet kutteriin ja soseuta.
  3. Lisää tahini sekä ohuena nauhana öljy. Tarkista maku. Anna maustua kylmässä n. 30 min.
Punajuurihummus
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske