Resepti
Ainekset
1,8 | kg | Apetit Rapea Porkkana-kvinoapyörykkä |
0,27 | kg | Jogurttia, maustamaton, laktoositon |
0,73 | kg | Kermaviiliä, laktoositon |
0,003 | kg | Currya |
0,005 | kg | Suolaa |
0,2 | l | Maitoa, kevyt |
0,002 | kg | Suolaa |
0,05 | kg | Margariinia |
2 | kg | Apetit Perunamuusia, pakaste |
Valmistusohjeet
- Kaada Apetit Rapeat Porkkana-kvinoapyörykät jäisinä tai kohmeisina voideltuihin GN 1/1-65 mm vuokiin. Kuumenna uunissa 160 asteessa noin 20-25 minuuttia.
- Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään. Anna maustua kylmässä ennen tarjoilua.
-
Kaada Perunamuusi kohmeisena GN 1/1-65 mm
vuokaan.
Lisää maito, suola ja margariini.
Nosta vuoka esikuumennettuun uuniin.
Höyrykeitä 100 asteessa noin 25-30 minuuttia ilman kantta.
Sekoita ja vie tarjolle.
Vinkki: Perunamuusin ja nesteen voi mitata vuokiin kylmiöön jo edellisenä päivänä.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |