Resepti

Rapeat Porkkana-kvinoapyörykät, perunasose ja curr

Ainekset

1,8 kg Apetit Rapea Porkkana-kvinoapyörykkä
0,27 kg Jogurttia, maustamaton, laktoositon
0,73 kg Kermaviiliä, laktoositon
0,003 kg Currya
0,005 kg Suolaa
0,2 l Maitoa, kevyt
0,002 kg Suolaa
0,05 kg Margariinia
2 kg Apetit Perunamuusia, pakaste

Valmistusohjeet

  1. Kaada Apetit Rapeat Porkkana-kvinoapyörykät jäisinä tai kohmeisina voideltuihin GN 1/1-65 mm vuokiin. Kuumenna uunissa 160 asteessa noin 20-25 minuuttia.
  2. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään. Anna maustua kylmässä ennen tarjoilua.
  3. Kaada Perunamuusi kohmeisena GN 1/1-65 mm vuokaan. Lisää maito, suola ja margariini. Nosta vuoka esikuumennettuun uuniin. Höyrykeitä 100 asteessa noin 25-30 minuuttia ilman kantta. Sekoita ja vie tarjolle.



    Vinkki: Perunamuusin ja nesteen voi mitata vuokiin kylmiöön jo edellisenä päivänä.
Rapeat Porkkana-kvinoapyörykät, perunasose ja curr
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske