Resepti

Tigriksen Panna Cotta

Ainekset

Panna Cotta:
0,3 kg Apetit Ruusunmarjasosetta paloina
0,15 l Maitoa, kevyt
0,1 kg Sokeria
0,015 kg Vaniljasokeria
0,013 kg Liivatelehtiä
0,25 kg Ruokajogurttia
0,25 l Ruokakermaa, laktoositon 15%
Ruusunmarjahilloke:
0,3 kg Apetit Ruusunmarjasosetta paloina
0,004 kg Vaniljasokeria
0,06 kg Sokeria

Valmistusohjeet

  1. Sekoita maitoon sokerit ja Ruusunmarjasosepalat. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Lämmitä maitoseos melkein kiehuvaksi. Ota liivatteet vedestä ja purista niistä liika vesi pois. Sulata liivatteet kuumaan maitoon. Jäähdytä hetki. Lisää jogurtti ja ruokakerma, sekoita tasaiseksi. Kaada seos annoskulhoihin ja laita kylmään jäähtymään. Anna jäähtyä pari tuntia. Koristele annokset hillokkeella.
  2. Hilloke: Sulata Ruusunmarjasosepalat kattilassa. Lisää sokerit joukkoon. Laita levylle ja keitä kolme minuuttia. Tarkista maku ja jäähdytä.
Tigriksen Panna Cotta
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske