Vilkas! 2015

Apetit Ammattilaisten tuttu Vilkas!-viikko on taas täällä! Tänä vuonna aiheena ovat kotimaiset, varjellen viljellyt kasvikset – todelliset kasvimaan sankarit.
Iso osa kasvispakasteidemme raaka-aineista tuotetaan suomalaisilla sopimusviljelmillä. Kaikki sopimusviljelijämme ovat saaneet koulutuksen IP-viljelyyn, jolla taataan puhdas ja turvallinen raaka-ainetuotanto. Kaloja pyydetään kaikilta maailman meriltä, mutta yli puolet myymästämme kalasta on suomalaista. Kaikki Apetit-kalajalosteet valmistetaan Suomessa.
Olemme suunnitelleet Vilkas!-viikkoa varten runsaasti reseptejä, joista voit koostaa maittavia ateriakokonaisuuksia vaikka koko viikoksi. Reseptit ovat hyvää makua vaalivia, terveyttä edistäviä sekä helppoja valmistaa!
Kesäporkkana-perunasosekeitto
Talvipäivän jauhelihakeitto
Samettinen broilerikeitto
Kalastajan perunagratiini
Verde-feta-kasvispasta
Verde-kinkkupasta
Apetit Kasvispihvit
Apetit Porkkanapihvit
Apetit Perunasose
Apetit Savulohipyörykät
Apetit Kalastajanpyörykät
Yrtti-pinaatti-jogurttikastike pyöryköille ja pihveille
Apetit Kasviscurry
Itämainen possu-juureskastike
Yrttimaan kasvikset
Keltainen ohrahelmilisäke
Auran Punajuurikuutiot
Kotimainen herne-porkkanaraitaraaste
Marinoitu puutarhurin salaatti
Mansikka-raparperiomenapaistos
Appelsiini-porkkanavispipuuro
Vaniljavaahto
Ruusunmarjasmoothie
Apetit Jauhelihavuokapizza
Apetit Kinkku-ananasvuokapizza