Apetit Eväskippo

Apetit Eväskippo -tuoteperhe on pakastealtaan uusi valmisruokavaihtoehto, joka lämpenee vaivatta ja vikkelästi mikrossa. Kolme makuvaihtoehtoa – Kana-kasviswok, Vuohenjuusto-pestopasta ja Lempeän tulinen kebab & riisi – takaavat, että jokainen löytää Eväskipoista uuden suosikin. Gluteenittomat eväskipot valmistetaan pitkälti kotimaisista raaka-aineista ja yksi vaihtoehdoista, Kana-kasviswok, on täysin kotimainen.

Eväskippo Kotimainen Kana-kasviswok

Kotimaisesta broilerista, lehtikaalista, porkkanasta, valkokaalista, sipulista ja perunanuudeleista valmistettu Kana-kasviswok on pakastealtaan maukas kotimainen valmisruokavaihtoehto. Eväskippo on maustettu herkullisella, kasvisten ja broilerin makua korostavalla kastikkeella. 

Eväskippo Kotimainen Kana-kasviswok on gluteeniton, laktoositon ja runsasproteiininen ja sopii siten moniin ruokavalioihin.

Eväskippo Lempeän tulinen kebab & riisi

Maukkaalla tomaattikastikkeella kruunattu Eväskippo Lempeän tulinen kebab & riisi maistuu taatusti jokaiselle kebabin ystävälle. Suomalaisesta naudanlihasta valmistettu kebab saa kipossa kaverikseen grillattua paprikaa, pepperonichilejä ja punasipulia. Kyseessä onkin todellinen herkuttelijan valinta.

Eväskippo Lempeän tulinen kebab & riisi on gluteeniton, laktoositon ja runsasproteiininen. Annos taittaa isommankin nälän ja on näppärä valinta kun kebabin nälkä yllättää.

 

Eväskippo Vuohenjuusto-pestopasta

Tekeekö mielesi sittenkin pastaa? Siinä tapauksessa Vuohenjuusto-pestopasta on oikea Eväskippo sinulle. Täyteläinen vuohenjuusto, maukas pesto, parsakaali ja tomaatti antavat tälle gluteenittomalle pasta-annokselle reilusti makua. Täyteläinen pasta-annos on oiva valinta vaikkapa lounaaksi ja valmistuu nopeasti mikrossa. 

Vuohenjuusto-pestopasta on gluteeniton ja vähälaktoosinen.