Resepti

Canneloni vege à la Tuorekset

Arvio: 3.6 / 5

Aina ei tarvitse syödä lihaa, kirjoittavat Isät kokkaa -kirjan Joonas Hämäläinen ja Serko Rantala. Kasvistäytteiset cannelonit vaativat pientä askartelua mutta lopputuloksena on kivan eri näköinen annos tuttua pastaa ja kasviksia.

Valmistusaika: alle 60 minuuttia

Annosmäärä: 4 annosta

Canneloni vege à la Tuorekset

Ainekset

2rsApetit Tuorekset Sienestäjän pannuvihannes
1valkosipulinkynsi silputtuna
1rkloliiviöljyä
1dlkuohukermaa
1tlsuolaa
1tlmustapippuria
1pktcanneloneja
100gparmesaanijuustoa raastettuna
Tarjoiluun
1pssbuffalo mozzarellaa
1rkltuoretta basilikaa

Valmistusohjeet

1. Kuullota kasviksia pannulla oliiviöljyssä, kunnes ne ovat pehmeitä. Lisää kuohukerma ja anna sen "imeytyä" kasviksiin. Mausta seos ja anna sen jäätyä.

2. Täytä suurisuinen pursotinpussi kasvisseoksella ja pursota cannelonit täyteen massaa. Sipaise uunivuokaan kevyesti kasviöljyä ja lado cannelonit siihen. Viimeistele parmesaanijuustolla. Paista uunissa 200-asteessa 20-30 minuuttia, kunnes pasta on pehmennyt.

3. Revi mozzarella kuumien cannelonien päälle ja viimeistele tuoreella basilikalla.

4. Vinkki! Ohje on mukailtu Isät kokkaa -kirjan (Cozy Publishing, 2016) reseptistä. Joonaksen ja Serkon ohjeessa kasviksina oli käytetty fenkolia, munakoisoa, kesäkurpitsaa ja purjoa.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!