Resepti

Ginigraavattu lohi

Graavilohen voi valmistaa myösitse

Valmistusaika: yli 60 minuuttia

Annosmäärä: 6 annosta

Maidoton Gluteeniton
Ginigraavattu lohi

Ainekset

750gApetit lohta fileenä
0,5dlsokeria
1rklmerisuolaa
1rklvalkopippuria
1rklroseepippuria
2rkltilliä
4tlginiä

Valmistusohjeet

1. Putsaa lohifilee ja varmistu, että kaikki ruodot on poistettu. Laita filee nahkapuoli alaspäin voipaperille.

2. Sekoita sokeri, suola ja pippurit keskenään. Jaa seos kalalle. Saksi päälle reilusti tilliä. Pirskota päälle gini. Kääräise kala voipaperiin ja tuorekelmuun. Anna kalan olla kylmässä kaksi vuorokautta.

3. Leikkaa ohuiksi viipaleiksi ja tarjoa jäisillä puolukoilla koristeltuna.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!