Resepti

Hernepyree

Arvio: 4.3 / 5

Raikas ja juhlaruokailuunkin käyvä vihreä pyree sopii erityisesti kalalle.

Valmistusaika: alle 15 minuuttia

Annosmäärä: 6 annosta

Gluteeniton
Hernepyree

Ainekset

2pssApetit Kotimainen Hernettä tai Apetit Kotimainen Luomu Hernettä (à 200 g)
2dlvettä
30gvoita tai margariinia
0,5tlsuolaa
0,25tlrouhittua valkopippuria
tuoretta rosmariinia hienonnettuna
2rklmadeiraa

Valmistusohjeet

1. Kiehauta herneet ja valuta keitinveden tilkka pois. Lisää rasva, mausteet ja madeira. Pyöräytä karkeaksi pyreeksi monitoimikoneessa tai pikasekoittajalla. Tarjoa esimerkiksi kalan kanssa.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!