Resepti
Hunajaisia Muurikka-kasviksia ja pesto-pekoni-makkaroita
Arvio: 5 / 5
Kaikki herkut kerralla: maukkaat kasvikset, pesto, pekoni ja makkara. Varmasti maittaa.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
4 | kpl | mausteista grillimakkaraa |
1 | pkt | pekonia |
1 | pss | Apetit Hunajainen Muurikka-kasviksia |
pestoa | ||
sinappia | ||
cocktailtikkuja | ||
Neito Rypsiöljyä™ |
Valmistusohjeet
1. Viillä makkaroihin pituussuunnassa syvät viillot. Levitä viiltoihin sinappia ja pestoa. Kiedo makkaroiden ympärille pekoniviipaleet ja kiinnitä cocktailtikuilla.
3. Kuumenna tilkka kasviöljyä muurikassa. Lisää kasvikset ja paista kauniin ruskeiksi ja kypsiksi.
5. Grillaa makkaroita silloin tällöin käännellen, kunnes pekoni on rapeaa ja ruskeaa ja makkara kuumentunut.
6. Poista makkaroista tikut ja tarjoa makkarat Muurikka-kasvisten kanssa.