Resepti

Italian pannu à la Tuorekset

Paista porsasta kahdessa muodossa kasvisten kera ja kokoa muhkeat iltapalaleivät.

Valmistusaika: alle 15 minuuttia

Annosmäärä: 4 annosta

Maidoton
Italian pannu à la Tuorekset

Ainekset

150gHK Italian pekonia
300gHK Rypsiporsas® Fileesuikale Italian tomaatti-basilika
1rsApetit Tuorekset Sienestäjän pannuvihannes
3rkltummaa balsamicoa
1tlmustapippuria myllystä
1nippu rucolaa
Tarjoiluun
8palaa ciabatta-leipää

Valmistusohjeet

1. Paista pekonit rapeiksi paistinpannulla tai parilalla. Nosta pekonit talouspaperin päälle kuivumaan.

2. Ruskista fileesuikaleet nopeasti pekonin rasvassa. Voit halutessasi ensin poistaa osan rasvasta pannulta. Lisää pannulle Tuorekset ja paista niitä muutama minuutti. Mausta balsamicolla ja mustapippurilla.

3. Annostele porsaan fileesuikaleet ja kasvikset tarjoiluvadille ja murenna päälle jäähtyneet Italian pekonit tai asettele pekonit leipäsiivuille ja nosta päälle kasvis-lihaseosta. Viimeistele rucolalla.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!