Resepti

Japanin wokki à la Tuorekset

Kylläpä ruoka valmistuu sukkelasti porsaan fileesuikaleesta ja käyttövalmiista kasviksista.

Valmistusaika: alle 15 minuuttia

Annosmäärä: 2-4 annosta

Laktoositon Maidoton
Japanin wokki à la Tuorekset

Ainekset

200gvehnänuudeleita
2rklNEITO™ -rypsiöljyä paistamiseen
250gHK Rypsiporsas® fileesuikale maustamaton
200gApetit Tuorekset Aasia wok
0,5dlsoijakastiketta
2rklinkivääriä raastettuna
2tlwasabitahnaa
0,5tlmustapippurirouhetta
1dlleikattua lehtipersiljaa tai kevätsipulia

Valmistusohjeet

1. Aloita keittämällä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan ja jäähdytä ne.

3. Kuumenna kasviöljy wokpannussa tai korkealaitaisessa paistinpannussa ja ruskista fileesuikaleet nopeasti. Lisää joukkoon Tuorekset ja jatka kypsentämistä minuutti kovalla lämmöllä ja seosta samalla sekoitellen.

5. Lisää joukkoon soija, inkivääri, wasabi ja mustapippuri. Sekoita joukkoon nuudelit ja anna niiden kuumentua ja maustua. Viimeistele lehtipersiljalla ja tarjoile heti.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!