Resepti

Kahdesti kermaperunaa

Paistamalla kaksi kermaperunavuoallista kerralla, saadaan kahdesti maukkaat lisukkeet.

Valmistusaika: yli 60 minuuttia

Annosmäärä: 7 annosta

Vähälaktoosinen Gluteeniton
Kahdesti kermaperunaa

Ainekset

2pssApetit Kotimainen Uunivalmis Kermaperunaa
1rklmajoneesia
3pssApetit Kotimainen Pinaattia tai Apetit Kotimainen Luomu Pinaattia
1tlmustapippuria
0,5dllehtipersiljaa
1tlsormisuolaa

Valmistusohjeet

1. Kypsennä kermaperunat uunivuoissaan pakkauksen ohjeen mukaisesti. Tarjoa toinen kermaperunavuoka.

2. Tee toisesta annoskakkuset seuraavasti: lusikoi kypsää kermaperunaa pieneen annosvuokaan ja kumoa uunipannulle. Tee samoin 4-5 kertaa, riippuen annosvuoan koosta. Kuumenna kermaperunakakkusia uunissa 225 °C:ssa 15 minuuttia.

3. Kiehauta pinaatti ja jäähdytä se. Sekoita pinaatti majoneesiin ja siirrä seos pursotuspussiin.

4. Viimeistele annokset pinaatti-majoneesilla, mustapippurilla ja lehtipersiljalla sekä ripauksella sormisuolaa.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!