Resepti

Kirjolohi-kermaperunat

Helppo ja herkullinen paistos syntyy vaivatta kirjolohi- ja perunasuikaleista, jotka ruokakerma viimeistelee.

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 4 annosta

Vähälaktoosinen Gluteeniton
Kirjolohi-kermaperunat

Ainekset

500gApetit perunasuikaleita
2rskirjolohisuikaleita (à 300 g)
1prklaktoositonta ruokakermaa
3rklhienonnettua tilliä
3rklApetit-rypsiöljyä tai Neito Rypsiöljyä™ paistamiseen

Valmistusohjeet

1. Kuumenna noin 3 ruokalusikallista ruokaöljyä isohkossa paistinpannussa. Lisää jäiset perunasuikaleet. Kuumenna suikaleita 2–3 minuuttia. Vähennä lämpöä ja lisää kalasuikaleet ja kääntele seosta varoen ja anna kypsyä 2–3 minuuttia. Lisää ruoka-creme ja sekoita varoen. Anna ruuan kypsyä miedolla lämmöllä vielä noin 5 minuuttia. Mausta halutessasi hienonnetulla tillillä.