Resepti

Shakshuka à la Tuorekset

Arvio: 4.1 / 5

Koska Tuorekset on pesty, kuorittu ja pilkottu, valmistuu ruoka niistä nopeasti.

Valmistusaika: alle 30 minuuttia

Annosmäärä: 4 annosta

Gluteeniton
Shakshuka à la Tuorekset

Ainekset

1pktjauhelihaa
1rklNeito™ -rypsiöljy Mustapippuria
1tlsuolaa
1rsApetit Tuorekset Sienestäjän pannuvihannes
1rskirsikkatomaattia
0,5tlkhyvää tomaattipohjaista pastakastiketta
4kananmunaa
Tarjoiluun
50gparmesaanijuustoa

Valmistusohjeet

1. Ruskista jauheliha suurella paistinpannulla kasviöljytilkassa. Mausta suolalla.

2. Jätä kasvissekoituksesta sivuun joitakin kasviksia koristelua varten. Lisää loput kasvikset paistinpannulle lihan joukkoon. Kypsennä muutama minuutti. Lisää pannulle tomaattikastike ja sekoita.

3. Tee seokseen neljä koloa, riko niihin kananmunat ja kypsennä miedolla lämmöllä, kunnes kananmunat ovat hyytyneet. Viimeistele herkku leikkaamalla koristeeksi suikaleita ja viipaleita sivuun nostamistasi kasviksista ja parmesaanijuustosta.

4. Vinkki! Voit käyttää jauhelihan sijaan Nyhtökauraa tai Härkistä.

5. Huom! Tuorekset elävät sesongeissa. Ruokakuvassa kasviksina kesän 2016-Tuorekset variantti.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!