Resepti

Tofu-hunajakasvikset

Arvio: 4 / 5

Maukas kasvisruoka helposti ja nopeasti Muurikalla.

Valmistusaika: yli 60 minuuttia

Annosmäärä: 4 annosta

Laktoositon Maidoton
Tofu-hunajakasvikset

Ainekset

200gtofua
2rklsoijakastiketta
1tlmustapippuria
1pssApetit Muurikka-kasviksia Hunajainen (á 500 g)
1rklApetit-rypsiöljyä
1rkltuoretta korianteria silputtuna
Tarjoiluun
1limetti

Valmistusohjeet

1. Suikaloi tofu ja pane suikaleet kulhoon. Valuta kastike päälle, ripottele rouhittua mustapippuria joukkoon ja sekoita kevyesti. Anna maustua 30–60 minuuttia. Paista kasvikset pienessä öljytilkassa Muurikassa kauniin ruskeiksi ja kypsiksi. Siirrä kypsät kasvikset Muurikan laidalle tai lautaselle odottamaan. Lisää öljyä ja kaada tofupalat kuumaan Muurikkaan. Paista rapeiksi ja kuiviksi. Sekoita kasvikset joukkoon. Silppua tuoretta korianteria päälle ja ripottele limetin lohkot päälle.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!