Resepti

Uunijuurekset ruccolalla

Uunijuureksista saat rapeita paistamalla ne ranskanperunoiden tavoin väljästi uunipannulla.paistettuina.

Valmistusaika: alle 60 minuuttia

Annosmäärä: 4 annosta

Laktoositon Maidoton Gluteeniton Vegaaninen
Uunijuurekset ruccolalla

Ainekset

2rklApetit-rypsiöljyä tai Neito™ Rypsiöljyä
1pssApetit Peruna & Uunijuureksia
1tlsuolaa
2kourallista ruccolaa

Valmistusohjeet

1. Sekoita kasviöljy kasvisten joukkoon. Jaa seos tasaiseksi kerrokseksi uunipellille leivinpaperille.

3. Paahda n. 30 min uunin keskitasolla 250 °C:ssa tai kiertoilmauunissa 225 °C:ssa, kunnes juurekset ovat sopivan kypsiä.

5. Sekoita kerran kypsennyksen aikana. Mausta suolalla ja viimeistele juuri ennen tarjoilua ruccolalla.

7. Vinkki! Voit käyttää ruokaan myös Apetit Isot Juureskuutiot -kasvissekoituksen.

9. Vinkki! Voit käyttää kasviksina myös punajuurilohkoja!

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!