Resepti

Vegepops-vati

Raikas Vegepops, lempeä valkosuklaa ja mehukas appelsiini on oiva raaka-ainelistaus hellepäivän herkkuun.

Valmistusaika: alle 30 minuuttia

Annosmäärä: 6 annosta

Vähälaktoosinen
Vegepops-vati

Ainekset

3kplApetit Vegepops Porkkana - vadelma
3kplApetit Vegepops Porkkana - mango
100gvalkosuklaata
100gtummaa sulkaata
50gvalkosuklaarouhetta
50gsuklaarouhetta
30gmantelirouhetta
15gkookosrouhetta tai -lastuja
30gpistaasipähkinää rouhittuna
1appelsiini

Valmistusohjeet

1. Sulata valkosuklaa ja lusikoi se pieneen pussiin.

2. Avaa Vegepops-kääreet ja nosta tuotteet pakastimeen mahtuvalle vadille tai tarjottimelle leivinpaperin päälle.

3. Leikkaa kulmaan pieni reikä ja valuta suklaasulaa Vegepopseille. Ripottele nopeasti päälle rouheita, ennen kuin suklaa kovettuu jätyessään.

4. Käännä Vegepopsit ja toista käsittely toiselle puolelle. Nosta herkut pakastimeen jäätymään hetkeksi vadilla tai juomalaseihin pystyyn asetettuina. Jos pinoat niitä, käytä välissä leivinpaperia, etteivät herkut jäädy kiinni toisiinsa.

6. Vinkki! Jogurttidippi on maukas ja edullisempi vaihtoehto suklaalle.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!