Hankintapäällikkö Säkylään

Hankintapäällikkö Säkylään

Apetit on kasvisten ykkönen, vahvasti kotimaiseen ruoan alkutuotantoon toimintansa perustava elintarvikeyhtiö. Luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Haluamme olla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen edelläkävijä. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Apetitin liikevaihto vuonna 2019 oli 313 miljoonaa euroa. Lue meistä lisää osoitteessa apetit.fi.

Haemme nyt hankintaorganisaatioomme Säkylään

HANKINTAPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävässä päävastuualueenasi ovat Apetitin pakastetuoteliiketoiminnan pakkausmateriaalihankinnat sekä tiettyjen kotimaisten ja ulkomaisten raaka-aineiden hankinta. Vastaat itsenäisesti oman vastuualueesi hankinnoista, toimittajien kartoittamisesta, yhteistyö- ja tarjousneuvotteluista sekä sopimuksien laadinnasta toimitukseen asti.

Tehtäviisi kuuluvat:

  • Pakkausten ja pakkausmateriaalien kehittäminen
  • Oman vastuualueen toimittajahallinta, sopimusten neuvottelu ja implementointi
  • Ostettavien tuotteiden laadun määrittely yhdessä laadun kanssa
  • Hintatason ennustaminen ja budjetointi sekä markkinahintojen seuranta
  • Tulosten raportointi ja tavoitteiden täyttäminen
  • Hankintastrategian luontiin osallistuminen ja toteutus oman vastuualueen osalta

Tehtävä sopii sinulle, jos pidät haasteista, viet hallitusti suurempiakin hankintakokonaisuuksia maaliin asti ja olet taitava verkostojen rakentaja.

Toivomme sinulta kokemusta hankintatoimen ja materiaalihallinnan tehtävistä. Etunasi on aikaisempi kokemus pakkausmateriaalien kanssa toimimisesta sekä tekninen tai kaupallinen korkeakoulututkinto. Arvostamme hyvää organisointikykyä, aktiivista otetta tehtävien hoitamisessa sekä halukkuutta kehittyä työssäsi. Kommunikoit sujuvasti vähintään suomeksi ja englanniksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtävän osaavassa ja dynaamisessa tiimissä elintarvikeliiketoiminnan näköalapaikalla. Tässä roolissa sinulla on mahdollisuus sekä kehittää että kehittyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa hankinta- ja viljelytyspäällikkö Gunta Cirule (+358 10 402 4414) ke 25.3. klo 13-15 ja ti 31.3.2020 klo 14-16.

Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa 5.4.2020 mennessä täyttämällä sähköisen hakemuslomakkeen oheisen linkin kautta. Toimithan nopeasti, sillä ryhdymme käsittelemään hakemuksia heti niiden saavuttua.

Hae paikkaa

Avaa hakulomake