Henkilöstöpäällikkö Säkylään

Henkilöstöpäällikkö Säkylään

Apetit on kasvisten ykkönen, vahvasti kotimaiseen ruoan alkutuotantoon toimintansa perustava elintarvikeyhtiö. Luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Haluamme olla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen edelläkävijä. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Apetitin liikevaihto vuonna 2018 oli 312 miljoonaa euroa. Henkilöstömäärä on tällä hetkellä noin 380. Lue meistä lisää osoitteessa apetit.fi.

Haemme Säkylään kokenutta ja ammattitaitoista

HENKILÖ​STÖPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan konsernin henkilöstöasioista. Toimenkuvaasi kuuluvat monipuoliset HR-tehtävät, jotka kattavat koko työsuhteen elinkaareen liittyvät henkilöstöasiat, tuen työsuhdeasioissa sekä eri henkilöstöhallinnon prosessien kehittämisen. Henkilöstön työhyvinvoinnin ja osaamisen kehittäminen ovat tärkeä osa työtäsi. Toimipisteitä on Säkylän lisäksi Kirkkonummella, Helsingissä ja Pudasjärvellä. Raportoit konsernin talous- ja hallintojohtajalle.

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja vähintään 5 vuoden kokemusta monipuolisista HR-tehtävistä. Sinulla on innostunut ja proaktiivinen asenne sekä hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Olet HR-ammattilainen, jota innostavat niin perusprosessit kuin vaativat kehittämishankkeetkin.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työn Apetitilla, jossa saat hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Meillä on innostunut ja ammattitaitoinen työyhteisö kehittämässä liiketoimintaamme. Mikäli jaat kanssamme innostuksen ruokaan, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö!

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöjohtaja Johanna Heikkilä, puh. +358 400 501 937. Soittoajat ovat 25.11. klo 9-11 ja 29.11 klo 13-15.

Hae paikkaa 3.12. mennessä täyttämällä sähköinen hakemuslomake.

Hae paikkaa

Avaa hakulomake