HR-asiantuntija Säkylään

HR-asiantuntija Säkylään

Apetit on kasvisten ykkönen, vahvasti kotimaiseen ruoan alkutuotantoon toimintansa perustava elintarvikeyhtiö. Luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Haluamme olla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen edelläkävijä. Lue meistä lisää osoitteessa apetit.fi.

 

Nyt haemme tiimimme vahvistukseksi Säkylään

HR-ASIANTUNTIJAA

HR-asiantuntijan ensisijaisena tehtävänä on tukea henkilöstömme ja esimiestemme onnistumista kaikissa työsuhteen elinkaaren vaiheissa. Tässä roolissa painottuvat erityisesti rekrytointeihin, osaamisen kehittämiseen, työhyvinvointiin ja raportointiin liittyvät tehtävät mutta lisäksi myös työsuhde- ja palkka-asioiden laaja-alainen hallinta. Esimiehenäsi toimii henkilöstöpäällikkö.

Haemme tehtävään henkilöä, jolla on jo kokemusta ja näyttöjä henkilöstöhallinnon monipuolisista tehtävistä. Hahmotat hyvin HR:n roolin liiketoiminnan kumppanina, olet proaktiivinen ja pystyt myös joustavasti reagoimaan alati muuttuvissa tilanteissa säilyttäen priorisointikykysi. Sinulla on hyvä tilannetaju ja järjestelmällisyytesi auttaa sinua pitämään kokonaisuuden hallinnassa. Työssä tarvitaan erinomaisia yhteistyö- ja kommunikointitaitoja.

Sinulla on tehtävään sopiva korkeakoulututkinto ja/tai pitkä kokemus vastaavista työtehtävistä. Arvostamme erityisesti aiempaa kokemusta elintarviketeollisuuden HR-ympäristöstä.

Tarjoamme sinulle paikkaa, jossa pääset vaikuttamaan ja kantamaan vastuuta laaja-alaisesti, suurista linjoista päivittäisiin rutiineihin – voit kehittää ja kehittyä. Arvostamme osaamista ja tuoreita näkemyksiä, joita sinä voit tuoda mukanasi meille.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, niin täytäthän hakemuksesi sähköisen hakulomakkeen kautta palkkatoiveineen viimeistään 12.07.2020 mennessä. Toimithan nopeasti, sillä ryhdymme käsittelemään hakemuksia heti niiden saavuttua.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Sari Valonen (+358 400 797353) pe 26.6. klo 8-10, ke 1.7. klo 15-17 ja ke 8.7. klo 14-16.

Hae paikkaa

Avaa hakulomake