Kaksi operaattoria elintarvikeöljyjen pakkaamoon

Kaksi operaattoria elintarvikeöljyjen pakkaamoon

Haemme Kirkkonummen Kantvikissa sijaitsevaan kasviöljynpuristamoomme 

Kahta operaattoria elintarvikeöljyjen pakkaamoon


Apetit on Suomen merkittävin kasviöljyjen jalostaja ja rypsipuristeiden tuottaja. Valmistamme kasviöljypuristamossamme Kirkkonummella rypsiöljyä mekaanisesti puristamalla. Rypsiöljy puhdistetaan elintarvikekelpoiseksi fysikaalisesti raffinoimalla. Vuosittain prosessimme läpi kulkee n. 130 000 tonnia siementä. Nykyaikainen valmistusmenetelmämme on suunniteltu kuormittamaan ympäristöä mahdollisimman vähän. Kasviöljynpuristamo saa energiansa omasta bioenergialaitoksesta, jossa voidaan käyttää myös tuotannon sivuvirtoja tehokkaasti. Apetit rakentaa Kantvikin kasviöljypuristamon pakkaamon tiloihin uuden pullotuslinjan kasviöljytuotteille. Pullotuslinja valmistuu vuoden 2024 aikana.

Haemme nyt kahta pakkaamo-operaattoria toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen elintarvikeöljyjen pakkaamon uudelle pullotuslinjallemme. Toimit tehtävässä pitkälle automatisoidussa pakkausprosessissa, jossa tuottamiamme eri öljylaatuja pakataan muovi ja lasipulloihin. Työ alkaa helmikuussa 2024.

Tehtävään valittavat henkilöt tullaan kouluttamaan linjojen ja robotin käyttämiseen sekä muihin pakkaamon työtehtäviin. Työtä tehdään pääasiallisesti päiväsaikaan 8 tunnin vuorossa klo 7–15. Tarpeen vaatiessa ja henkilön mahdollisuuksien mukaan tehtävässä voi olla myös ilta- tai yövuoroja.

Meillä työturvallisuus ja elintarvikehygienia ovat tärkeässä roolissa jokapäiväistä tekemistä.

Kasviöljynpuristamomme sijaitsee Kantvikissa n. 30 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä. 

Odotamme sinulta tarkkuutta sekä huolellista ja omatoimista työotetta. Toivomme sinulta myös kokemusta trukin käytöstä, sillä tehtävässä on välttämätöntä oppia käyttämään trukkia varasto-olosuhteissa. Lisäksi katsomme eduksi kokemuksen nestemäisen tuotteen pakkaamisesta.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen ja itsenäisen työn kestävien kasvipohjaisten elintarvikkeiden parissa mainiossa työporukassa.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Lisätietoja tehtävästä antaa varastopäällikkö Raimo Niemelä (010 402 2322). Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi viimeistään 15.12.2024 mennessä. Huomioithan, että saatamme täyttää tehtävän jo hakuaikana, joten laitathan hakemuksen mahdollisimman pian. 

 

Hae paikkaa

Avaa hakulomake