Kansainvälisen kaupan Business Manager

Kansainvälisen kaupan Business Manager

Apetit on kasvisten ykkönen, vahvasti kotimaiseen ruoan alkutuotantoon toimintansa perustava elintarvikeyhtiö. Luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Haluamme olla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen edelläkävijä. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Apetitin liikevaihto vuonna 2018 oli 283 miljoonaa euroa. Lue meistä lisää osoitteessa apetit.fi.

Haemme Helsinkiin/Säkylään

KANSAINVÄLISEN KAUPAN BUSINESS MANAGERIA

Hankit aktiivisesti uutta liiketoimintaa Apetitille keskittyen ruoan vähittäiskauppaan ja HoReCa-kanaviin Euroopassa sekä uusiin, kehittyviin markkinoihin muun muassa Aasiassa.

Suunnittelet ja toteutat myyntisuunnitelman varmistaaksesi Apetitin kansainvälisen kasvun. Vastaat sekä nykyisten asiakkuuksien ylläpidosta että uusien hankinnasta, ja hoidat sopimusneuvotteluja.

Toivomme, että sinulla on

  • kokemusta vähittäiskaupasta ja Horeca-kanavista Euroopassa
  • vähintään kolmen vuoden näyttö kansainvälisestä myynnistä
  • sujuva suomen ja englannin kielen taito, muu kielitaito on eduksi

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Tom Fagerlund, p. 040 065 9612. Otathan yhteyttä ma 10.6. kello 10-12 , ti 11.6. kello 10-12, ma 17.6. kello 9-12 tai ke 19.6. kello 13-14.30.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 14.8.. mennessä täällä.

Hae paikkaa

Avaa hakulomake