Kesätyöntekijä Kantvikiin

Kesätyöntekijä Kantvikiin

Haemme nyt Kantvikin kasviöljypuristamolle

Kesätyöntekijää

elintarvikeöljyjen pakkaamoon. Toimit tehtävässä pitkälle automatisoidussa pakkausprosessissa, jossa tuottamiamme eri öljylaatuja pakataan 1000 litran IBC-kontteihin ja 10 litran kannuihin.

Tehtävään valittava henkilö tullaan kouluttamaan linjojen ja robotin käyttämiseen sekä muihin pakkaamon työtehtäviin. Työtä tehdään pääasiallisesti päiväsaikaan 8 tunnin vuorossa klo 05–17 välisenä aikana (ns. limittäinen vuoro). Tarpeen vaatiessa ja henkilön mahdollisuuksien mukaan tehtävässä voi olla myös yö- tai iltavuoroja.

Odotamme sinulta tarkkuutta sekä huolellista ja omatoimista työotetta. Toivomme sinulta myös kokemusta trukin käytöstä, sillä tehtävässä on välttämätöntä oppia käyttämään trukkia varasto-olosuhteissa nopeassa aikataulussa.

Kesätyön ajankohta on toukokuusta 2022 elokuun 2022 loppuun.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Lisätietoja tehtävästä antaa varastopäällikkö Raimo Niemelä (010 402 2322). Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi viimeistään 15.5.2022 mennessä.

 

Apetit on suomalainen elintarvikeyhtiö, jolla on vahva integraatio kotimaiseen alkutuotantoon. Perustamme toimintamme ainutlaatuiseen arvoketjuun: luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä.

Apetit-konsernin Öljykasvituotteet-liiketoiminnosta vastaava Avena Kantvik on Suomen johtava kasviöljyjen ja puristeiden valmistaja ja toimittaja. Kasviöljypuristamomme sijaitsee Kirkkonummella.

Hae paikkaa

Avaa hakulomake