Kesätyöntekijä taloushallintoon

Kesätyöntekijä taloushallintoon

Apetit on suomalainen elintarvikeyhtiö, jolla on vahva integraatio kotimaiseen alkutuotantoon. Perustamme toimintamme ainutlaatuiseen arvoketjuun: luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Apetit-konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 313 miljoonaa euroa. Lue meistä lisää osoitteessa apetit.fi.

Haemme nyt Säkylään määräaikaiseen työsuhteeseen

Kesätyöntekijää taloushallintoon

Tehtävässä käsittelet konserniyhtiöiden ostolaskuja sekä työskentelet monipuolisesti muissa taloushallinnon avustavissa tehtävissä.

Edellytämme sinulta joustavaa ja ratkaisukeskeistä työotetta. Sinulla on kokemusta ostoreskontran hoitamisesta ja/tai taloushallinnon tai laskentatoimen opintosi ovat loppusuoralla. Tehtävä edellyttää sähköisten taloushallinnon prosessien ja järjestelmien tuntemuksen lisäksi hyviä yhteistyötaitoja. Sinulla on intoa ja motivaatiota tarttua asioihin oma-aloitteisesti. Työotteesi on tarkka, huolellinen ja vastuuntuntoinen.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen tehtäviisi sekä monipuolisen ja itsenäisen työn Apetitilla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen parissa. Meillä on innostunut ja ammattitaitoinen työyhteisö eri puolilla Suomea kehittämässä kasvavaa liiketoimintaamme. Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen ruokaan, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö!

Lisätietoa tehtävästä antaa puhelimitse Anna-Kaisa Tirranen 010 402 4913. Tavoitat hänet parhaiten 25.2. klo 15.00–16.30 tai 3.3. klo 9.00–10.00.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 7.3.2021 mennessä.

Hae paikkaa

Avaa hakulomake