Kesätyöntekijöitä Säkylän pakastetehtaalle

Kesätyöntekijöitä Säkylän pakastetehtaalle

Apetit on suomalainen elintarvikeyhtiö, jolla on vahva integraatio kotimaiseen alkutuotantoon. Perustamme toimintamme ainutlaatuiseen arvoketjuun: luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Apetit-konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 313 miljoonaa euroa. Lue meistä lisää osoitteessa apetit.fi.

Säkylän pakastetehtaiden kausityöntekijöiden hakuaika on nyt! Haemme Säkylään 

Kesätyöntekijöitä

Haemme elintarviketyöntekijöitä kesätöihin määräaikaiseen työsuhteeseen noin touko-elokuun ajaksi. Työtehtävät ja työssäoloaika vaihtelevat valittavan henkilön ja tehtävän mukaan.

Voit työskennellä yrityksemme vaihtelevissa työtehtävissä ruokapakastetehtaallamme tai vihannespakastetehtaallamme.

Edellytämme sinulta 18 vuoden ikää ja valmiutta 2-vuorotyöhön. Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta sekä reipasta tekemisen meininkiä. Voimassa oleva hygieniapassi katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn Apetitilla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen parissa. Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen ruokaan, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö!

Lisätietoja tehtävästä antavat työnjohtajat Merja Haanpää 050 521 4355 ja Pekka Pesonen 050 911 0301.

Ilmoita hakemuksessasi, milloin voit työskennellä (ajanjakso).

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi 3.3.2021 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake.

Hae paikkaa

Avaa hakulomake