Kunnossapito- / sähköasentaja

Kunnossapito- / sähköasentaja

Apetit on kasvisten ykkönen, vahvasti kotimaiseen ruoan alkutuotantoon toimintansa perustava elintarvikeyhtiö. Luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Haluamme olla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen edelläkävijä. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Apetitin liikevaihto vuonna 2018 oli 283 miljoonaa euroa. Lue meistä lisää osoitteessa apetit.fi.

Haemme nyt Säkylään sinua

Kunnossapito-/sähköasentaja

Kunnossapitoasentajana pääset tekemään monipuolisia työtehtäviä elintarviketeollisuuden kunnossapidossa. Tehtävässä toimit ryhmän jäsenenä ja tilanteen mukaan teet myös itsenäisiä päätöksiä. Työskentelet pääsääntöisesti 2- ja 3-vuorotöissä. Tehtävän pääpaino on sähkökunnossapidossa, mutta osallistut myös mekaaniseen kunnossapitoon.

Toivomme sinulta sähköalan koulutusta sekä useamman vuoden kokemusta kunnossapidon sähkö-/mekaanisista työtehtävistä. Olet oma-aloitteinen ja ahkera sekä innokas oppimaan uutta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työn Apetitilla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen parissa.  Työssäsi pääset osallistumaan myös aktiivisesti koko ketjun toiminnan kehittämiseen. Meillä on innostunut ja ammattitaitoinen työyhteisö. Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen ruokaan, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö!

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapidon työnjohtaja Samuli Pihlavirta 24.2.2020 klo 12-14 numerosta 010 402 4386.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi 29.2.2020 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake.

Hae paikkaa

Avaa hakulomake