Kunnossapitoasentaja

Kunnossapitoasentaja

Haemme nyt Säkylään toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen  

KUNNOSSAPITOASENTAJAA

Oletko miettinyt, millaista työn pitäisi olla? Pelkkää suorittamista ja ajankulua? Vai pitäisikö työssä olla sisältöä ja merkityksellisyyttä? Jos vastaus tähän kysymykseen on ”kyllä”, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö tekemään kanssamme kestävää ruokaa. Tarjolla on työpaikka elintarviketeollisuuden parissa ja osana ainutlaatuista arvoketjuamme – loistavalla työyhteisöllä maustettuna. 

Etsimme Säkylään kunnossapitoasentajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Kunnossapitoasentajana olet osa tiimiä, joka pitää yllä tuotantolinjojemme toimintaa sekä kehittää tuotantoamme esim. investointien kautta. Työ on pääsääntöisesti 2- ja 3-vuorotyötä.  

Toivomme sinulta kokemusta kunnossapidon mekaanisista työtehtävistä. Olet oma-aloitteinen, ahkera ja sosiaalinen sekä innokas oppimaan uutta. Arvostamme monipuolisuutta sekä ongelmanratkaisukykyä.  

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työn, joka haastaa, antaa ja mahdollistaa. Työssäsi pääset osallistumaan aktiivisesti koko ketjun toiminnan kehittämiseen yhdessä innostuneen ja ammattitaitoisen tiimimme kanssa. Mikäli kiinnostuksesi heräsi, ota yhteyttä niin kerromme lisää.  

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Samuli Pihlavirta 050 521 4013. Jos Samuli ei pääse vastaamaan, jätä viesti, niin Samuli soittaa takaisin.   
 
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi ansioluetteloineen 10.7.2022 mennessä. 
 
Apetit on suomalainen elintarvikeyhtiö, jolla on vahva integraatio kotimaiseen alkutuotantoon. Perustamme toimintamme ainutlaatuiseen arvoketjuun: luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. 

Hae paikkaa

Avaa hakulomake