Kunnossapitoasentaja Säkylään

Kunnossapitoasentaja Säkylään

Haemme nyt Säkylään toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen  

Kunnossapitoasentajaa 

Oletko miettinyt, millaista työn pitäisi olla? Pelkkää suorittamista ja ajankulua? Vai pitäisikö työssä olla sisältöä ja merkityksellisyyttä? Jos vastaus tähän kysymykseen on ”kyllä”, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö tekemään kanssamme kestävää ruokaa. Tarjolla on työpaikka elintarviketeollisuuden parissa ja osana ainutlaatuista arvoketjuamme – loistavalla työyhteisöllä maustettuna. 

Etsimme Säkylään kunnossapitoasentajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Kunnossapitoasentajana olet osa tiimiä, joka pitää yllä tuotantolinjojemme toimintaa sekä kehittää tuotantoamme esim. investointien kautta. Työ on pääsääntöisesti 2- ja 3-vuorotyötä.  
 
Toivomme sinulta kokemusta kunnossapidon mekaanisista työtehtävistä. Olet oma-aloitteinen, ahkera ja sosiaalinen sekä innokas oppimaan uutta. Arvostamme monipuolisuutta sekä ongelmanratkaisukykyä. Sähköalan tuntemus katsotaan eduksi.  

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työn, joka haastaa, antaa ja mahdollistaa. Työssäsi pääset osallistumaan aktiivisesti koko ketjun toiminnan kehittämiseen yhdessä innostuneen ja ammattitaitoisen tiimimme kanssa. Mikäli kiinnostuksesi heräsi, ota yhteyttä niin kerromme lisää.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Kunnossapitopäällikkö Samuli Pihlavirta 050 521 4013. Jos Samuli ei pääse vastaamaan, jätä viesti, niin Samuli soittaa takaisin.   
 
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi ansioluetteloineen 4.6.2023 mennessä. 

Hae paikkaa

Avaa hakulomake