Kunnossapitoasentajia Säkylään

Kunnossapitoasentajia Säkylään

Apetit on kasvisten ykkönen, vahvasti kotimaiseen ruoan alkutuotantoon toimintansa perustava elintarvikeyhtiö. Luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Apetitin liikevaihto vuonna 2019 oli 312 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärämme vuoden lopussa 594. Lue meistä lisää osoitteessa apetit.fi.

Haemme nyt Säkylään toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen kahta

Kunnossapitoasentajaa

Kunnossapitoasentajana pääset tekemään monipuolisia tehtäviä elintarviketeollisuuden kunnossapidossa. Kunnossapitoasentajana toimit ryhmän jäsenenä ja tilanteen mukaan teet myös itsenäisiä päätöksiä. Työ on pääsääntöisesti 2- ja 3-vuorotyötä.  Työhön kuuluvat erilaiset kunnossapidon tehtävät, asennustyöt, vikakorjaukset sekä ennakkohuollot.

Toivomme sinulta kokemusta kunnossapidon sähkö-/mekaanisista työtehtävistä. Sinulla on positiivinen asenne, olet oma-aloitteinen ja ahkera sekä innokas oppimaan uutta. Arvostamme monipuolisuutta sekä ongelmanratkaisukykyä. Sähköalan koulutus/osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työn Apetitilla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen parissa.  Työssäsi pääset osallistumaan myös aktiivisesti koko ketjun toiminnan kehittämiseen. Meillä on innostunut ja ammattitaitoinen työyhteisö. Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen ruokaan, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö!

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Samuli Pihlavirta 14.12.2020 ja 17.12 klo 12-14 numerosta 010 402 4386.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi 20.12.2020 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake.

 

Hae paikkaa

Avaa hakulomake