Kunnossapitopäällikkö Säkylään

Kunnossapitopäällikkö Säkylään

Apetit on kasvisten ykkönen, vahvasti kotimaiseen ruoan alkutuotantoon toimintansa perustava elintarvikeyhtiö. Luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Haluamme olla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen edelläkävijä. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Apetitin liikevaihto vuonna 2018 oli 283 miljoonaa euroa. Lue meistä lisää osoitteessa apetit.fi.

Haemme nyt Säkylään

KUNNOSSAPITOPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävässä vastaat Apetitin elintarviketuotantolaitoksien kiinteistöjen sekä tuotantolaitteiden ennakoivasta kunnossapidosta ja teknisestä toimivuudesta Säkylässä. Toiminnan kehittäminen kuuluu olennaisena osana toimenkuvaasi, joten kunnossapidossa käytettävien menetelmien hyvä osaaminen on tärkeää.

Kunnossapitopäällikkönä toimit osaavan kunnossapitotiimin esimiehenä. Oman organisaatiosi lisäksi käytät myös ulkoisia palveluntuottajia. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, ja viet ennakoivaa sekä ajanmukaista kunnossapitotoimintaa innostuneesti eteenpäin. Osaamistasi tullaan hyödyntämään myös investointien suunnittelussa sekä näiden toteutuksessa. Raportoit tehtävässäsi tuotantojohtajalle.

Työskentelet tiiviissä yhteistyössä tuotannon kanssa ja toimenkuvaasi kuuluvat tuotantoprosessien kehittäminen sekä käyttövarmuuden kasvattaminen. Pääset optimoimaan ja vastaamaan ennakoivan kunnossapidon prosesseista, niiden dokumentoinnista sekä budjetoinnista ja laitekannan kehitystoiminnasta. Sinulla on hyvä kokemus ja näkemys elintarviketeollisuuden laitteiden ja kiinteistön kunnossapidosta sekä osaamista prosessien jatkuvasta parantamisesta.

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva insinöörin (tai vastaava) tutkinto sekä esimieskokemusta. Tarvitset tehtävässä suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa.

Tarjoamme Apetit pakastetuoteryhmässä innostavan ja motivoivan työympäristön sekä monipuolisia työtehtäviä. Sinulle tarjoutuu mahdollisuus olla mukana kehittämässä kasvavaa liiketoimintaamme.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Ari Kulmala, p. 044 0321 065. Yhteydenotot klo 16-17 välisenä aikana.

Hae paikkaa 8.12. mennessä täyttämällä sähköinen hakemuslomake​.

 

Hae paikkaa

Avaa hakulomake