Kysynnän suunnittelija Helsinkiin tai Säkylään

Kysynnän suunnittelija Helsinkiin tai Säkylään

Haemme Helsinkiin tai Säkylään 
 

KYSYNNÄN SUUNNITTELIJAA
 

Apetit on kasvipohjaisiin tuotteisiin keskittyvä suomalainen elintarvikeyhtiö, jolla on vahva integraatio kotimaiseen alkutuotantoon. Päätuoteryhmiämme ovat kasvis- ja ruokapakasteet, kasviöljyt sekä rypsipuristeet. Perustamme toimintamme ainutlaatuiseen ja kestävään arvoketjuun: luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. 

Haemme toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen kysynnän suunnittelijaa työskentelemään Apetitin ruokaratkaisujen aitiopaikalla kysynnän suunnittelun ja ennustamisen parissa. Tässä roolissa pääset työskentelemään sisäisten sidosryhmien solmukohdassa, jossa sinulla on hyvä näkyvyys toimitusketjun hallintaan. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä myynnin, tuotannon ja hankinnan kanssa. Haemme henkilöä, joka on motivoitunut oppimaan uutta, kehittämään ja myös kehittymään itse, sillä tehtävässä on mahdollisuus kasvaa. 

Tehtäviisi kuuluvat:

  • yrityksen myyntiennusteen luominen ja ylläpito yhdessä myynnin kanssa.
  • ennustastamisprosessin koordinointi ja kehittäminen osana S&OP-prosessia
  • ennustetarkkuuden analysointi ja korjaavien toimenpiteiden suunnittelu
  • Relex-järjestelmän pääkäyttäjänä toimiminen ja järjestelmän hyödyntämisen kehittäminen ennustamisprosessissa
  • olennaisten kysyntäolettamusten, riskien ja mahdollisuuksien tunnistaminen sekä niiden esittäminen kuukausittaisessa S&OP-palaverissa
  • epänormaalin kysynnän tai tarjonnan tilanteiden ratkaisuun osallistuminen
  • asiakaspalvelutiimin tukeminen käynnissä olevan ERP-järjestelmän uudistushankkeen aikana. B2B-asiakaspalvelun tehtävissä koordinoit ja varmistat sujuvan prosessin tilauksen vastaanottamisesta aina laskutukseen asti

Odotamme sinulta korkeakoulututkintoa kaupalliselta alalta tai toimitusketjujen hallinnasta. Lisäksi edellytämme erinomaisia data-analyysitaitoja: kykyä analysoida, tuottaa ja tulkita dataa sekä vetää johtopäätöksiä dataan perustuen. Työssä menestyäksesi tarvitset erinomaiset yhteistyö- ja kommunikointitaidot. Työskentelytapasi on huolellinen ja järjestelmällinen ja sinulla on kyky tunnistaa yksityiskohtia hävittämättä kuitenkaan kokonaiskuvaa. Olet proaktiivinen ja motivoitunut oppimaan uutta ja kykenet toimimaan itsenäisesti ja kommunikoit sujuvasti myös englanniksi. Excel on sinulla erinomaisesti hallussa ja katsomme eduksi kokemuksen Relex- ja SAP-järjestelmistä ja FMCG-toimialasta. Tilastollisten laskentamenetelmien sekä S&OP-ymmärrys on myös eduksi. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työn Apetitilla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen parissa. Työssäsi pääset näköalapaikalla osallistumaan aktiivisesti koko ketjun toiminnan kehittämiseen innostuneessa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä kehittyvässä roolissa, jossa on mahdollisuus kasvaa ammattilaisena. Tarjoamme myös kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevat henkilöstöedut. 

Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen ruokaan, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö! Työpisteesi voi olla joko Säkylässä tai Helsingissä.

Jos kiinnostuit, hae tehtävään 1.10. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusketju- ja kysynnänhallintapäällikkö Olli-Pekka Laiho (puh. 010 402 4256) ke 14.9 klo 15 – 16 tai ke 20.9 klo 9 – 10 ja to 28.9. klo 9 – 10.

Hae paikkaa

Avaa hakulomake