Laadun harjoittelija

Laadun harjoittelija

Apetit on suomalainen elintarvikeyhtiö, jolla on vahva integraatio kotimaiseen alkutuotantoon. Perustamme toimintamme ainutlaatuiseen arvoketjuun: luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Apetit-konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 313 miljoonaa euroa. Lue meistä lisää osoitteessa apetit.fi.

Haluatko laittaa opiskeluissa kartutetut tiedot ja taidot käytännön testiin? Janoatko uutta työkokemusta ja oppia innostavassa porukassa? Me Apetitilla etsimme nyt uusia tulevaisuuden kykyjä kesäharjoitteluun kasvamaan ruoka-alan asiantuntijatehtäviin.

Haemme nyt kesäksi Säkylään sinua,

Laadun harjoittelija

Työtehtäviisi kuuluu satokausituotannon laadunvalvonnan tehtäviä tuotannossa ja tuotantoon liittyvää analytiikkaa laboratoriossa. Lisäksi olet mukana muissa laadun projekteissa.

Toivomme sinulta menossa olevia akateemisia opintoja vähintään 2 vuotta / yli 90 op. Sinulla on aktiivinen sekä analyyttinen työote ja hyvät tiimityötaidot. Laadukkaat elintarvikkeet ovat intohimosi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn Apetitilla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen parissa. Harjoittelu koostuu omaan erikoisalueeseen liittyvistä tehtävistä ja hankkeista. Meillä on innostunut ja ammattitaitoinen työyhteisö eri puolilla Suomea. Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen ruokaan, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö!

Harjoittelun suunniteltu kesto on 17.5. – 3.9.2021.

Lisätietoja antaa laadunvarmistuksen esimies Marika Luotonen ke 3.2. klo 14-15 (044 346 3765).

Hae tehtävää 21.2.2021 mennessä täyttämällä hakemuslomake.

 

Hae paikkaa

Avaa hakulomake