Laadunvalvoja Pudasjärvelle

Laadunvalvoja Pudasjärvelle

Haemme Pudasjärven pakastepizzatehtaalle 
 
LAADUNVALVOJAA 

Apetitin pakastepizzat valmistetaan maailman pohjoisimmalla pizzatehtaalla Pudasjärvellä, jossa pizzoja on valmistettu jo vuosien ajan. Pizzatehtaamme koki täyden uudistuksen kesällä 2022. Merkittävän investoinnin myötä tehtaalle valmistui muun muassa uuden tekniikan ja valmistustavan taikinaosasto sekä pizzanpaistouuni, jossa italialaiset pizzakivet viimeistelevät aivan erinomaisen pizzapohjan. Investointi oli merkittävä, sillä uskomme vankasti herkullisiin tuotteisiimme kasvavassa pakastepizzamarkkinassa.   
 
Haemme nyt Pudasjärven pakastepizzatehtaalle vakituiseen työsuhteeseen laadunvalvojaa. Tehtävänäsi on paikallisesti vastata pakastepizzatehtaan toiminnan lainsäädännön ja standardin toteutumisesta. Vastaat omavalvontasuunnitelman mukaisesta laadunvalvonnasta Apetitin Pudasjärven pakastepizzatehtaalla. Työtehtäviisi kuuluu mm. tuotannon laadunvarmistaminen niin tuotteiden, raaka-aineiden kuin pakkaustenkin osalta.  Lisäksi vastaat pesuista ja hygieniasta. Ratkaisujen etsiminen sisäisiin poikkeamiin on osa työtäsi. Huolehdit työssäsi myös tehtaan sisäisistä ja ulkoisista auditoinneista. Laatutiimisi muut jäsenet työskentelevät Apetitin Säkylän tehtaalla. 

Odotamme sinulta itsenäistä ja reipasta työotetta. Olet päättäväinen ohjatessasi ja kehittäessäsi laadunvalvontaa. Viet asioita eteenpäin määrätietoisesti. Arvostamme työkokemusta elintarvikealalta ja laadunhallintatehtävistä sekä laatustandardien tuntemista.  

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työtehtävän toimivassa työyhteisössä sekä kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevat henkilöstöedut. Pääset myös työskentelemään sopivan kokoisessa ja mukavassa työporukassamme, jossa tulet tuntemaan meidät jokaisen nimeltä.   
 
Hae paikkaa 12.2.2023 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake palkkatoiveineen. Hakemusten käsittely ja haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Toimithan ripeästi! 
 
Mikäli kiinnostuksesi heräsi, ota yhteyttä niin kerromme lisää. Lisätietoja tehtävästä antaa laatupäällikkö Noora Ranta. Nooran tavoitat numerosta 050 575 7505 torstaina 26.1. klo 14.00 – 16.00 ja tiistaina 31.1. klo 8.00 – 10.00. 

Hae paikkaa

Avaa hakulomake