Laadunvalvonnan harjoittelija

Laadunvalvonnan harjoittelija

Apetit on kasvisten ykkönen, vahvasti kotimaiseen ruoan alkutuotantoon toimintansa perustava elintarvikeyhtiö. Luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Haluamme olla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen edelläkävijä. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Apetitin liikevaihto vuonna 2018 oli 283 miljoonaa euroa. Lue meistä lisää osoitteessa apetit.fi.

Haluatko laittaa opiskeluissa kartutetut tiedot ja taidot käytännön testiin? Janoatko uutta työkokemusta ja oppia innostavassa porukassa? Me Apetitilla etsimme nyt uusia tulevaisuuden kykyjä kesäharjoitteluun kasvamaan ruoka-alan asiantuntija- ja esimiestehtäviin.

Haemme nyt kesän ajaksi Säkylään sinua

Laadunvalvonnan harjoittelija

Työtehtäviisi kuuluu satokausituotannon laadunvalvonnan tehtäviä tuotannossa ja tuotantoon liittyvää analytiikkaa laboratoriossa.  Lisäksi olet mukana laadun validointiprojekteissa.

Toivomme sinulta menossa olevia akateemisia opintoja vähintään 2 vuotta / yli 90 op. Sinulla on aktiivinen sekä analyyttinen työote ja omaat hyvä tiimityötaidot. Laadukkaat elintarvikkeet ovat intohimosi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn Apetitilla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen parissa. Harjoittelu koostuu omaan erikoisalueeseen liittyvistä tehtävistä ja hankkeista. Meillä on innostunut ja ammattitaitoinen työyhteisö eri puolilla Suomea. Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen ruokaan, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö!

Lisätietoja antaa laadunvarmistuksen esimies Marika Luotonen ke 29.1. klo 14-15 p. 0443463765

Harjoittelun aika: 1.6.- 31.8.2020

Hae paikkaa 7.2.2019 mennessä täyttämällä sähköinen hakemuslomake.

 

Hae paikkaa

Avaa hakulomake