Laatupäällikkö Kirkkonummelle

Laatupäällikkö Kirkkonummelle

Etsimme nyt Kirkkonummelle kokenutta ja intohimolla työhön suhtautuvaa

LAATUPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan valmistamiemme öljytuotteidemme tuoteturvallisuudesta ja laadusta. Apetit on Suomen merkittävin kasviöljyjen jalostaja ja rypsipuristeiden tuottaja. Tarjoamme merkityksellisen työn kestävien kasvipohjaisten elintarvikkeiden parissa.  

Valmistamme kasviöljypuristamossamme Kirkkonummella rypsiöljyä mekaanisesti puristamalla. Hyödynnämme pikkuruisen rypsin ja rapsin siemenen 99,9 prosenttisesti: Valmistamme siitä rypsiöljyä ruokakauppoihin, ammattikeittiöihin ja elintarviketeollisuuteen, rypsipuristetta rehuteollisuuteen sekä rypsinsiemenjauhetta elintarviketeollisuudelle.

Laatupäällikkönä vastaat tuotteidemme laadunvalvonnasta ja laatujärjestelmien toiminnasta.  Lisäksi valvot raaka-aineidemme hankintalaatua ja kehität sitä yhteistyössä kollegoiden ja tiimisi kanssa. Jatkuva parantaminen on sinulle luontevaa ja motivoi sinua. Vastaat ulkoisista ja sisäisistä auditoinneista sekä standardien (ISO, FSSC, EFISC-GTP) ylläpidosta ja kehittämisestä. Laatupäällikkönä toimit laadunvarmistuksen esimiehenä ja vastaat laboratoriomme toiminnasta. Luonnollisesti kehität toimintaa myös eri sidosryhmien kanssa Suomessa ja ulkomailla.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Tehtävässä menestyminen edellyttää usean vuoden kokemusta laadun tehtävistä sekä kykyä viedä asioita eteenpäin systemaattisesti ja itsenäisesti. Erityisesti arvostamme kehittämisasennetta ja motivaatiota jatkuvaan parantamiseen. Kokemus elintarvike- tai rehuteollisuudesta antaa sinulle hyvät valmiudet tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen. Puhut luontevasti englantia ja osaat hyödyntää tietotekniikan mahdollisuuksia työssäsi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työn Apetitilla. Työssäsi pääset osallistumaan aktiivisesti koko toimitusketjun toiminnan parantamiseen ja saat hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Meillä on innostunut ja ammattitaitoinen työyhteisö kehittämässä liiketoimintaamme. Tuotantolaitoksemme sijaitsee Kantvikin merellisissä maisemissa Kirkkonummella. Osallistut liiketoiminnan kehittämiseen myös ohjausryhmän jäsenenä.

Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen öljytuotteisiin, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö!

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Timo Huttunen (puh. 050 5613431). Soitathan mieluiten perjantaisin klo 14–16.

Hae tehtävään 4.6.2023 mennessä täyttämällä sähköinen hakemuslomake kotisivujemme kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuajan aikana, joten pidä kiirettä.

Hae paikkaa

Avaa hakulomake